Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólam

Cselő Mari vagyok, ötvös, ékszertervező. Alkotni és szépet alkotni - mindig is lenyűgözött a képzőművészet. Kezdetben kerámiával foglalkoztam, szobrokat, agyagtárgyakat készítettem. Aztán az első medál elkészítése után végérvényesen eldőlt: ez az én utam.

Hétköznapi viseletre szánt dizájn ékszereimet jellemzően ezüstözött rézből készítem és tűzzománc, fa, plexi kiegészítőkkel teszem teljessé. Természetesen a kísérletezés továbbra is megmaradt, többféle technikát elsajátítottam és az anyagokkal is szeretek játszani. Szívesen dolgozom kavicsokkal, ásványokkal, vagy akár régi pénzérmékkel. A természet számomra örök és megunhatatlan inspiráció: az itt felbukkanó jellegzetes formákat, hangulatokat igyekszem megragadni és átadni egyedi, szerethető és viselhető tárgyak formájában.

Bohém és vidám, elegáns és letisztult vagy akár picit extravagáns? A választás stílus, alkalom és hangulat kérdése. A cselőmari dizájn ékszerek sokfélék és szezononként megújulnak, de jellegzetes karakterüket megtartják: kedvesek, vidámak, frissek, nőiesek. Állandó kínálatom mellett mindig készül műhelyemben néhány egyedi, megismételhetetlen darab, emiatt is érdemes időnként bekukkantani hozzám!

Az esztétikum mellett ékszereim értékét meghatározza az egyedi dizájn, a limitált darabszám, valamint a kézimunka hozzáadott értéke, ugyanakkor fontosnak tartom, hogy sokak számára elérhetők, megfizethetők legyenek. Törzsvásárlóim számára állandó kedvezménnyel kedveskedem.

Impresszum

A szolgáltató neve:  Cselő-Marton Bt
A szolgáltató székhelye: 1188. Budapest, Jáde u. 11. B.1.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: cselomari@cselomari.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 01-06-788242
A szolgáltató adószáma: 25001194-2-43
A szolgáltató telefonszáma: +36307602397
Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-90592/2015
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu