Termékek Menü

Szállítás és fizetés

Visszaigazolás
Minden rendelésről e-mailes visszajelzést küldök. Ez azt jelenti, hogy a rendelés feladását követően egy automatikus e-mailt kapsz a rendelés beérkezéséről és (később) egyet a várható szállítási időpontról. Telefonos egyeztetés esetén hívd az ügyfélszolgálatot.

Fizetési feltételek
Áruházamban banki átutalással (Budapest Bank, bankszámla szám: 10101339-47413800-01004006) történik a fizetés. 


Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása Magyar Posta Zrt. által történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetőséged van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Szállítási díjak:

A postaköltség 500 Ft egységesen, több termék megvásárlása esetén sem emelkedik. Az ékszerek elsőbbséggel és ajánlott küldeményként kerülnek feladásra. 10000 Ft feletti vásárlás esetén a postaköltség ingyenes (ajánlott, elsőbbségivel).

Szállítási idő:

A raktáron levő termékek 4 munkanapon belül, az előrendelhető termékek 10 munkanapon belül kerülnek postázásra. Egyedi megrendelések készítési határideje külön egyeztetés szerint történik. Postára adást követően minden esetben értesítőt küldök a megadott e-mail címre.

További részletekért olvasd el az ÁSZF-et!